ALMANYA HAVA KARGO

Almanya hava kargo hizmetinde yasal olan bütün ürünlerin hava yolu aracılığı ile  gönderim işlemleri gerçekleştirilmektedir. Burada müşterilerin mümkün olduğu kadar yasla olan ürünler üzerinde gönderim yapma talebinde bulunması gerekmektedir. Yasal olmayan hiçbir ürün Almanya hava kargo hizmetinde değerlendirmeye alınmamaktadır.

Almanya hava kargo hizmetinde işlemler nasıl gerçekleştirilir?

Almanya hava  kargo hizmetinde öncelikle gönderilecek olan ürünün yasal olup olmadığı detaylı olarak deneyimli ekipler tarafından kontrol edilerek incelenir. Daha sonraki işlem gönderilecek olan ürünün doğru bir şekilde hasar görmeyecek şekilde  ambalajlanmasıdır.  Hasar almayacak şekilde ambalajlanmakta olan ürünler teslimat için yola çıkar.

Almanya hava kargo taşımacılığı hizmeti kapsamında teslim süresince herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmamak için müşterilerin mümkün olduğu kadar alıcı adreslerini doğru, okunaklı  ve eksiksiz bir şekilde yazıp beyan etmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde teslimat süresinde bir takım aksamalar meydana gelebilmektedir. Almanya kargo hizmetinde eğer alıcıya teslim edilecek olan belge ya da evraklarınızın aciliyet durumu söz konusu ise  bu durumu belirtmiş olduğunuz taktirde acil gönderilecek listesine ürünleriniz eklenmiş olur. Bu sebepten dolayı acil gönderilmesini istediğiniz ürünleri mutlaka ürün yola çıkmadan ifade etmeniz gerekmektedir. Acil olarak gönderilecek olan ürünler her diam daha hızlı bir şekilde güncel olarak belirtilmekte olan alıcı adresine teslim edilmektedir.

ALMANYA HAVA KARGO

ALMANYA HAVA KARGO

Hava Yolu Taşımacılığının Avantajları Nelerdir?

Hava yolu taşımacılığının aslında bilindiği üzere en önemli avantajı hiç şüphesiz ki hız bakımından herhangi bir sorun ile müşteriyi karşı karşıya bırakmamasıdır. Eğer ürünlerinizin gönderiminin acil olarak yapılmasını talep ederseniz talebiniz değerlendirme aşamasında alınır ve en kısa süre içerisinde oldukça hızlı bir şekilde güncel alıcı adresine teslim edilir. Bu noktada özellikle ifade edilmesi gerekir ki Almanya hava kargo taşımacılık hizmetinde müşterilerin sunmuş olduğu kargolar genel kargo ya da özel kargo olmak üzere 2 ayrı başlıkta ele alınmaktadır.  Eğer yasal olmayan bir ürün var ise bu kesinlikle Almanya hava kargo hizmetinde değerlendirmeye alınmamaktadır.  Yasal olan ürünler ise en kısa süre içerisinde değerlendirmeye alınarak alıcı adreslerine güvenilir hizmete dayalı olarak teslim edilir.

slider