Amerika Kargo

Uçak kargo ile dünyanın her yerine istediğiniz ürünleri göndermek mümkündür. Yurtiçi kargo hizmetlerinin yanı sıra günümüzde artık herkes kolay bir şekilde yurtdışına kargo gönderebilmektedir. Gerek bireysel olarak gerek ise ticaret amaçlı olarak gönderilen ürünlerin başka ülkelere ulaşması artık çok daha kolaylaşıyor. Türkiye’den en fazla kargo gönderilen ülkeler arasında Amerika ilk sıralarda yer almaktadır.

Hem birçok Türk yaşamasından kaynaklı hem de ticaret ve ya benzeri işler için çok uygun bir ülke olduğu için Türkiye’den Amerika’ya, Amerika’dan Türkiye’ye birçok ürün gönderilip bir çok ürün de ülkemize girişi olmaktadır. Amerika’ya herhangi bir bireysel ve ya ticari olarak kargo göndermek isteyen kişiler hava kargo firmalarından hizmet alabilmektedir. Bu firmalar size en iyi şekilde hizmet vermek için güvenilir bir kargo teslimat süreci gerçekleştirirler. Uçak kargo firmalarının kargolarınızı hem daha hızlı hem de güvenilir şekilde alıcısına ulaşmasını sağlamaktadır.

Diğer tüm ülkelerde olduğu gibi Amerika’ya giden ürünler için de gümrük yasaları mevcuttur. Gönderimlerinizi yapmadan önce bilmeniz gereken bir konu ise gönderilerinizin üzerinde gümrük vergileri eklenmektedir. Bir diğer konu ise kargoların ağırlıklarıdır. Çünkü belirli bir kilonun üzerinde olan kargolar için dikkatle bakılarak görevliler tarafından incelenmektedir. Vermiş olduğunuz herhangi bir numune, eşya ve dosyalar itina ile gönderimi sağlanır. En ucuz fiyatlar ile yurtdışına gönderimi yapılmaktadır. Amerika kargo için gümrükte geçen süre hariç teslimat süreleri New York için 1-2 iş günü, diğer şehirlere olan teslimatlar ise 2-3 iş günüdür. Göndermiş olduğunuz kargoların kargo teslimat belgesini alarak üzerinde yazan numara ile kargonuzun nerede olduğunu takip edebilirsiniz.

Amerika Kargo

Türkiye Amerika kargo üzerinden karşı ödemeli olarak da gönderimleri yapılabilmektedir. Fakat bu konuda çok titiz davranılmaktadır. Karşı taraftan onay beyan edilen bir imzalı kağıt istenmektedir. Kargoyu teslim alan kişi ödemeyi yapmazsa ve ya kargoyu teslim almaz ise ödemeyi gönderen kişi yapmak zorundadır. Kargolarınızı güvenli ve ucuz bir şekilde teslim edilebilmesi için size en uygun olan uçak kargo firmasını seçmeniz gerekir. Gümrük için gerekli olan 300 kg sınırını da unutmadan gönderilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde alıcısına ulaştırabilirsiniz.