Hava Kargo İhracat

Hava kargo ihracat ile yurtdışında bulunan müşterilerinize ve ya orada bulunan kişilere kargolarınızı en hızlı şekilde gönderimlerinizi bu kargo yöntemi ile gönderebilirsiniz. Hızlı ve güvenilir bir şekilde ürünlerinizin teslimatını sağlamak için güvenli bir firma ile anlaşma sağlamanız gerekir. Bu firmalar sizler için en iyi avantajlarını sunup en kısa sürede ürünlerinizin kırılmadan ve bozulmadan gönderilmesini sağlar. Dünyanın neredeyse hemen hemen her yerde ki havaalanlarına uçak kargo hizmeti bulunmaktadır. Ürünlerinizin gönderimleri fiyat değişikliklerine de bağlı olarak ortalama 1-3 günde alıcısına teslim edilmektedir.

Deniz yolu ve ya kara yolu ile giden ürünlerin uzun sürede gideceği, kargolarınızın içinde bozulabilecek olan ürünler var ise bu ürünlerin bu süre içerisinde bozulabileceği ve oluşabilecek sarsıntılar ile kırılacak türde bir kargonuz var ise kırılabileceği için hava kargo ile gönderilmesi bu konuda sizin tercihiniz olmalıdır. Ayrıca hava kargoların gümrük işlemleri de diğer kargo gönderimlerine göre daha hızlı bir şekilde hallolmaktadır. Yurtdışına çıkan ürünlerin vergisi ödenmiş ise gidecek olduğu ülkenin gümrüğünden de teslim alınabilmektedir.

Ayrıca gümrükten kapıya ve ya kargo şubelerine de nakledilebilir. Tüm bu işlemler hava yolu kargo şirketinin gözetimleri ve garantisi altında yapılmaktadır. Kargolarınıza da bir zarar gelmesi durumuna karşın da sigorta işlemleri de yapılmaktadır. Uçak kargo sayesinde ürünlerinizi yurtdışına güvenle yurtiçinde kargo gönderiminin hızlı olduğu gibi yurtdışı kargo gönderimleri de hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.

Hava kargo ile olan gönderimleriniz sizin kargolarınızı müşterilerinizle sorun yaşamadan kısa süre içerisinde güvenlik önlemleri alınarak ürünlerin bozulmadan ve kırılmadan alıcısına ulaştırmak için uğraşır. Uçak kargı taşımacılığında hassasiyet önemlidir. Müşterilerin ve alıcıların memnun olması için kargolara zarar gelmeden zamanında teslimatı sağlanır. Kargonuzu hava yolu kargo şirketine teslim ettikten sonra eğer o gün içinde gönderilmesini istemiyor iseniz kargonuz için yer ayrılır ve bir iki hafta sonra istediğiniz bir zaman diliminde gönderilmesi sağlanır.

Hava Kargo İhracat

Hava Kargo İhracat