Uluslararası taşımacılık bir ülkeden bir ülkeye doğrudan ve ya transit olarak karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ile yapılan taşıma işlemine denir. Uluslararası ticaretin artması, ortak pazara girme çabaları kara, deniz ve havayolu ulaşımında şirketlere sağlanan hizmetlerde artışa neden olmaktadır. Lojistik hizmetlerini veren firmalar bu sektörde varlıklarına devam ettirebilmeleri için hizmet kalitelerini ve standartlarını yükseltmek zorunda kalmışlardır.

Uluslararası taşımacılıkta önemli olan gönderilmek istenilen kargoların sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaştırılmasıdır. Ürünlerinizi güzel bir şekilde paketlemesini sağladıktan sonra göndermek istediğiniz taşımacılık firmasına kargoyu teslim edip kargonun bilgilerini verdikten sonra kargo fiyatı hesaplaması yapılır hesaplamalar da tamamlandıktan sonra kargolarınız gönderime hazır olur. Size verilen takip numarasından istediğiniz şekilde kargonuzu takip edebilir alıcısına ulaşmasına kadar olan süreci görebilirsiniz.

Uluslararası Havayolu Taşımacılığı

Havayolu taşımacılığı kargo taşımacılığının en güvenilir olan taşımacılık türlerinden birisidir. Havayolu taşımacılığında özellikle zamanı olmayan ürünler için en doğru seçeneklerden olacaktır. Havayolu taşımacılığı ile bir ülkeden bir ülkeye çok kısa süre içerisinde alıcısına ulaştırılmasına olanak sağlamaktadır. 1-3 iş günü içerisinde kargolarınız alıcısına teslim edilir. Fiyat olarak diğer taşımacılık türlerine göre biraz pahalı olsa da hemen bozulacak olanların gönderilmesinde daha çok tercih edilmektedir.

Uluslararası Taşımacılık

Uluslararası Taşımacılık

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı

Lojistik firmalar Asya ve Avrupa ülkelerine hızlı ve güvenilir şekilde sorunsuz karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. Verilen talimatlar doğrultusunda, ulaşılacak noktalara uygun şekilde gümrüğe giren araçlar, ülkelerin sınır kapılarından giriş çıkış bilgileri anında müşterilere iletilmektedir. Karayolu hizmet türlerinden bazıları ise;

  • Komple, İhracat ve İthalat
  • Düzenli Grupaj, İhracat ve İthalat
  • Gabari Dışı Taşımalar
  • Transit Taşımalar
  • Askılı Tekstil Ürünleri Taşımaları
  • Kombine Taşımalar
Uluslararası Karayolu Taşımacılığı

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı

Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı

Denizyolu taşımacılığı ile isterseniz limandan limana isterseniz de kapıdan kapıya olarak pratik çözümler üretilerek müşterilere sunulmaktadır. Havayolu ve ya karayolu ile taşınamayacak derece ağır ve fazla sayıda olan ürünlerin taşınması denizyolu ile sağlanmaktadır. Uluslar arası taşımacılıkta sıklıkla tercih edilen bir yöntemdir.

Uluslararası Demiryolu Taşımacılığı

Demiryolu taşımacılığı uluslararası taşımacılıkta karayolu taşımacılığına göre daha ekonomik seçenekler sunmaktadır. Malın cinsinin ne olduğuna bağlı olarak açık ve ya kapalı vagonlar kullanılmaktadır. Ortadoğu ve Doğu Avrupa ülkelerine ithalat ve ihracat gerçekleştiriyor iseniz en güvenilir taşımacılık türü olan demiryolu taşımacılığını kullanabilirsiniz.