Express Kargo

Sürekli gelişen teknoloji ile birlikte insanların ihtiyaç duydukları kargo işlemleri de büyük bir hız kazanmış durumdadır. Her anlamda daha fazla işlem hacmine sahip olan taşımacılık şirketleri günümüzde müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için ve işlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmek için kendilerini sürekli olarak geliştirerek Express kargo ile kaliteli hizmetler sunmaktadırlar.

Express kargo, hava taşımacılığı kargo türlerinin arasında yer almaktadır. Aralarında olan esas fark ise Express kargonun kapıdan kapıya şeklinde bir teslimat sağlamasıdır. Bu sebepten dolayı da genellikle yurtdışı kargo gönderimlerinde Express kargo daha çok tercih edilmektedir. Express kargo siparişinizi standart kargo yöntemlerine göre daha kısa süre içerisinde teslim almanızı sağlayan hızlandırılmış kargo seçeneğidir. Express kargo hizmeti normal kargo hizmetlerine göre fiyatında biraz farklılıklar olsa da, hızlı ve güvenilir kargo seçenekleri arasında yer almayı başarmıştır.

Siparişiniz bozulabilir ürünler ve ya belirli bir tarihte varış noktasına ulaşması gereken diğer ürünleri içeriyorsa, Express kargo sizin için en iyi seçenek olacaktır. Öncelikli gönderi, garantili teslimat tarihleri ve saatleri sağlamaktadır. Acil bir durum ise ve kargonuzu hemen ulaşım sağlamak istiyorsanız Express kargo size bu konuda yardımcı olabilmektedir. Genel olarak acil bir evrak ve ya dosya gönderimlerin ve ya alımlarında Express kargo tercih edilmektedir.

Hangi Ürünlerde Express Kargo Kullanılır?

Express kargo daha çok ağırlık ve boyut olarak daha küçük olan gönderilerin teslimatında kullanılmaktadır. Express kargolar kapıdan kapıya olarak teslimatlarını gerçekleştirmektedir. Bunun sağlanması için genel olarak firmalar genellikle ağırlığı bulunmaya ve küçük olan ürünleri tercih etmektedir. Uçak kargolardan en büyük farkları da zaman açısından daha avantajlı olmasıdır. Bu sebepten ötürü de göndermek istediğiniz ürünün Express kargo ile gönderip gönderilmeyeceği anlamak için firmayı arayıp bu konuda bir bilgi edinmeniz gerekmektedir.

Express Kargo

Express Kargo İçin Kargo Boyutları Nedir?

Express kargoda ki sınırlamalar ağırlığa ve boyuta dayanmaktadır. Genel olarak firmalar 0.5 kg ile 30 kg arasındaki olan ürünlerin ve boyutları da 180 ile 270 cm arasında olan kargoların teslimatını sağlamaktadır. Ama bu boyut ve ağırlıklar gönderilen uçağın kapasitesine göre de değişiklik görülmektedir.