Uçak Kargo İhracat

Yurtiçi ve yurtdışı ihracat işlemleri için genel olarak uçak kargolar tercih edilmektedir. Yurtdışına güvenilir bir şekilde gönderimini yapmak için uçak kargo ihracat hem gönderim süresine göre maliyeti daha uygun hem de basit işlemler uygulanarak daha az yorucudur. Türkiye’de üretim yapan firmalar yurtdışında ki alıcılarına acil teslimat yapması gerektiğinde ve ya yüklü satışlarda uçak kargo yöntemini tercih etmektedirler. Kargoların alıcıya ulaşma süreleri diğer taşımacılı yöntemlerine göre daha az sürede ulaşmaktadır. Bu süre ortalama olarak 1-3 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir.

Kargo uçakları gemilere göre aslında daha az yük taşımaktadırlar. Genişlikleri kısıtlı şekilde olduğu için büyük konteynerler ile taşınmaz. Fakat bu dezavantajları bazı zamanlarda avantaja da dönüşmektedir. Havaalanı gümrüklerinde bir yığınlık olmadığı için kargolar geldikleri an işleme alınırlar ve fazla bir bekleme olmadan gün içinde gidecekleri adreslere doğru yola çıkışı sağlanır.  Kargolarınızı gemi kargo ile gönderim yaptığınızda gönderim süreleri daha uzun olduğu için ve gümrükteki yaşanan yığılmalardan dolayı da teslimatlarda da bir gecikme yaşanma söz konusu olabilmektedir. Uçak kargo ile uçak seferi olan hemen hemen her ülkeye ve şehre kargo gönderimi yapılmaktadır. Eğer havaalanı olmayan bir şehre gitmesi gerekiyorsa da yurt içi taşıma sistemi ile bu gönderimler gerçekleştirilmektedir.

Uçak Kargo İhracat

Uçak Kargo İhracat

Uçak Kargo İle Gönderim Nasıl Olur?

Uçak kargo ile gönderimleriniz kısa süreler içerisinde alıcısına teslim edilmektedir. Diğer kargo taşımacılık işlemlerine göre olan avantajları kargoların kısa süre içerisinde taşınması, daha az kargo taşındığı için kırılma olasılığı olmadan bu ürünlerin alıcısına ulaşması ve bozulma olasılığı olan ürünlerin neredeyse 1 gün içerisinde alıcısına ulaşması yönünden uçak kargo ihracat yöntemi daha çok tercih edilmektedir. Gelişen teknoloji ile herkes ürünlerinin daha çok kişiye ulaşmasını ve bu ulaşma sürelerinin de kısalmasını tercih etmektedir. Bu tercihlerin doğrultusunda da uçak kargo hizmetleri devreye girmektedir. Bu sebepten dolayı da eğer bu işler ile uğraşıyorsanız uçak kargo yöntemini tercih etmeniz de fayda olacaktır. Uçak kargo gönderimi yapan firmalar ile görüşmeler sağlayıp uygun fiyatlar ile gönderimlerinizi yapabilirsiniz.