Uçak Kargo Şirketleri

Günümüzde artık ticaret eskisine göre daha fazla yapılmaktadır. Özellikle de e-ticaretin artmasıyla beraber yurtiçi ve yurtdışı gönderimlerde de artışlar gözlenmektedir. Uçak kargo hizmeti veren firmalar müşterilerinin memnuniyetlerini de göz önünde bulundurarak daha hızlı ve güvenilir bir şekilde kargo gönderimlerini sağlamaktadır. Uçak kargo hizmeti sunan firmaların en büyük hedefleri müşterilerinin ihtiyaçlarına göre istenilen hızda ve kaliteli bir taşımacılık yöntemi sunmaktadır. Uçak kargo hizmeti sunan şirketler bulunmaktadır. Bu şirketler ise;

Uçak Kargo Şirketleri

Uçak Kargo Şirketleri

  • Turkish Cargo

Bir Türk Hava Yolları markası olan Turkish Cargo neredeyse dünyanın en geniş ulaşım ağına sahip olan kargo firmasıdır. Üstün teslimat seçenekleri ile size ve sevdiklerinize ulaştırmak istediğiniz kargolarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde alıcısına ulaştırır.

  • Pegasus Cargo

Birçok alan da kargo taşımacılığı yapmaktadır. Mesela özel kargo dediğimiz türde olan kargoların da gönderimlerini sağlamaktadır. Şartlarına uygun bir şekilde paketlenmiş Tehlikeli madde taşımacılığı, değerli kargo, canlı hayvan taşımacılığı ise verdiği hizmetlerden bazılarıdır. Ayrıntılı olarak bilgi almak isterseniz firmanın internet sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

  • Onur Air

Özellikle geniş gövdeli uçaklarıyla yolcu taşımacılığının da yanı sıra denir aşırı ülkelere genellikle Amerika’ya kargo taşımacılığı yapmaktadır. Pandemi döneminde Amerika’ya sağlık ekipmanları taşıyan firma bu sosyal sorumluluk gerektiren projeler ile de büyük bir alkış toplamıştır.

  • MNG Cargo

Ülkemizde kargo konusunda büyük bir bilgiye sahip olan MNG kargo kargo uçakları ile dünyanın bir çok bölgesine kargonuzu güvenilir bir şekilde gönderimini sağlayabilmektedir. Bu konu hakkında daha ayrıntılı bir bilgi almak isterseniz firmanın internet sitesine girebilirsiniz.

  • ULS Cargo

Yalnızca kargo taşımacılığı yapan  bir havayolu şirketidir. Turkish Cargo’nun Çözüm ortağı olarak da bilinmektedir.

  • UPS

Birçok film karesinde bu firmayı görmüşsünüzdür. UPS bir kargodan daha fazlasını taşır. İşlerine verdikleri önem ve profesyonelce taşımacılık sayesinde hiçbir sorun yaşamadan ürünlerinizi taşır. Yurtdışı kargolarınızı UPS ile taşıyabilirsiniz.

  • FEDEX

Dünya çapında kargo gönderimi yapan bir kargo şirketidir. Sahip olduğu kendi filosuyla yurtdışı kargolarınızı uçak ile istediğiniz her yere ulaşım sağlayabilirler. Eğer göndermek istediğiniz kargolarınız çok değerli ise bu firmayı tercih edebilirsiniz.

  • TNT

İnternet sitesinde gönderinizin fiyatını hesaplamak için birçok hesaplama aracı sunan bir şirkettir. Bu firmalar kargolarınızda bir sıkıntı olmadığı sürece sorunsuz olarak gönderimini sağlar.